facebook SERVICIU INDISPONIBIL DIN MOTIVE TEHNICE

cab_IPL IPL

IPL lampaUV

cab_IPLIPL

 

Epilare definitiva IPL (Lumina Intens Pulsata)

PRETURI PROMOTIONALE!!!!!! Suna la : 0249 433666

 

Procedura consta in aplicarea de Lumina Intens Pulsata (IPL) pe  zona delimitata, intr-un numar de 10-12 sedinte, cu o medie indicata initial de 6 sedinte, care poate fi modificata in cursul terapiei in functie de reactia specifica a pacientului si de rezultatele obtinute. Pauza intre sedinte este de 30-35 zile. Echipamentul IPL este cel mai recent si modern aparat pentru epilarea definitiva, tratarea leziunilor pigmentare si fotoreintineririi. In medicina estetica in general, parul nedorit, petele, semnele de imbatranire a pielii pot fi atenuate sau chiar eliminate prin simpla expunere si repetare a expunerii la acest fascicol de  lumina filtrat. Aparatul utilizeaza lumina intens pulsata (IPL) pentru realizarea fototermolizei selective, ca metoda de epilare definitiva pe diverse zone ale corpului. Scopul fototermolizei selective este de a incalzi selectiv si a distruge o tinta specifica fara a afecta tesutul inconjurator. Tratamentul de epilare definitiva prin utilizarea luminii intens pulsate (IPL) ofera rezultate pe termen lung si capacitatea de a trata arii largi in timp relativ scurt. Tratamentul este NEDUREROS, tratamentul NU ESTE INVAZIV pentru pacient (se elimina astfel infectia, pigmentarea sau cicatrizarea pielii), tratamentul vizeaza toate zonele corpului si toti foliculii pilosi, indiferent de adancimea la care se afla. Scopul terapiei: cura eficace pentru petele rosii  (dilatatia vaselor capilare) de la nivelul suprafetei faciale ; eficace in contractarea porilor, micsorarea pana la indepartare (nu in toate cazurile) a suprafetelor tumefiate, cicatrizate (taieturi, rani); intensifica stratul de colagen de la nivelul pielii si restabileste elasticitatea pielii; in cea mai mare masura, inlatura sau reduce pistruii, pigmentul varstei si alte feluri de precipitatie pigmentara ; in cea mai mare masura, inlatura sau amelioreaza precipitatia pigmentara cauzata de bronzarea pielii; netezeste zbarciturile sau reduce  ridurile de pe suprafata fetei, chiar si din jurul ochilor; amelioreaza precipitatia pigmentara cauzata de terapia traditionala si faciliteaza inlaturarea (schimbul) pielii patologice ; inlatura petele albe de pe corp -nu cele de pe suprafata faciala; finetea pielii poate fi dobindita  in combinatie cu alte metode cosmetice; indeparteaza sau restrange cresterea excesiva a parului. Pacientul trebuie sa inteleaga principiul terapiei, pentru ca fizic si psihic sa fie relaxat. Ochii pacientului trebuie protejati de unda de lumina intensiva pe toata durata tratamentului. Protectia ochilor trebuie efectuata cu ochelarii de protectie.

  • Metoda Fizes Patrick – clasificare pentru tipul pielii expuse la soare :

 Tipul de piele        Culoare              Reactia pielii expuse la soare

I                          alba                    intotdeauna ars, niciodata bronzat de soare
II                         alba                    in general ars, cu greu bronzat de soare
III                        alba                    pe jumatate ars, bronzat normal de soare
IV                       cafeniu                cu greu ars, usor bronzat de soare
V                        maro inchis        rareori ars, foarte usor bronzat de soare
VI                       inchisa                foarte usor bronzat de soare

 

Contraindicatii absolute: pacienti bronzati, intoxicatii cu betacaroten; aplicatii cu topice autobronzante; parul alb, epilepsie, diabet, rani deschise.
Contraindicatii relative: graviditate; administrare de medicamente foto-sensibile (antibiotice, antidepresive); boli fotosensibile - lupus eritematos ce contraindica folosirea luminii pulsate; herpes; tatuaje negre sau albastre; teren alergic – urticarie.
Efecte secundare posibile: rareori durere usoara (ciupitura), eritem (roseata), edem, caldura. Aceste semne persista 1-3 h in general, dar pot ajunge pana la 24 h pentru zonele unde parul este mai des. Poate aparea un edem la nivelul buzei superioare sau sprancenelor care dispare in 24 h.
Indicatii post tratament: daca apare eritem deranjant se aplica comprese reci. Nu se folosesc produse cosmetice si apa fierbinte in ziua tratamentului pe zona tratata. NU se fac bai de soare si solar 3 zile dupa tratament. Nu se administreaza 2 zile aspirina si vitamina A. Orice leziune aparuta pe zona tratata, alta decat cele descrise anterior, beneficiaza de consultul si indicatiile unui medic dermatolog din cadrul clinicii noastre.
Durata tratamentului, rezultatul final si numarul de sedinte depind de mai multi factori cum ar fi: tipul de piele si pigmentarea, grosimea firului de par, ciclul de crestere al parului, culoarea, adancimea foliculului; tratamente anterioare, ingrijirea dinainte de tratament, ingrijirea post tratament.
Pot sa apara fire de par pe zona tratata deoarece impulsurile actioneaza doar asupra partilor negre ale foliculului deja format (firele de par se gasesc in diferite stadii de crestere). Pentru acest motiv se repeta tratamentul de circa 6-8 ori la intervalul indicat de operator, uneori mergand pana la 15 sedinte in functie de calitatea foliculului pilos si de rata lui de crestere.

 

0249 433666 programare TESTARE

 

Va asteptam!

 

SLATINA OLT SINCE 2001

Toate drepturile asupra continutului informativ si imaginilor sunt proprietatea Adomedica, Sanmedica si Anima Medici

www.adomedica.ro since 2008, update 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Dr. Nuta Crinu

 

 

 

Unde ne gasesti?!

CENTRUL MEDICAL ADOMEDICA

Cladire Adomedica

Adresa:Slatina Olt, str. Gladiolei nr.5
Telefon:0249 433666
Mobil:0767 677092
Reper: zona Policlinica Veche, ITM Olt
E-mail: adomedica@yahoo.com